POLICIJSKA UPRAVA KRAPINSKO – ZAGORSKA
Matije Gupca 53, 49 210 Zabok, tel.: +385 49 225 111
krapinsko-zagorska uprava > Vijesti > Policija na okruglom stolu Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke ...

Policija na okruglom stolu Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela

Policija na okruglom stolu Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela
4. listopad 2018. -

FOTO: PU krapinsko-zagorska

Jučer, 3. listopada Policijska uprava krapinsko-zagorska sudjelovala je na okruglom stolu koji je organizirao Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje - SOS telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko-zagorske županije na temu „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“.

Okrugli stol bio je organiziran povodom predstavljanja istoimenog projekta, ostvarenja projektnih aktivnosti tijekom prve godine projekta, odnosno kao prilika za povezivanje, razmjenu znanja i iskustava organizacija civilnog društva i institucija, te međusektorske suradnje.

Početno izlaganje na okruglom stolu imala je Anamarija Drožđan-Kranjčec, ispred Ženske sobe, Centra za seksualna prava, nositelja projekta na nacionalnoj razini, nakon čega je uslijedilo izlaganje Tene Sambolić Petrišić, voditeljica - SOS telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko-zagorske županije i voditeljice projekta na području Krapinsko-zagorske županije koja je govorila o počecima projekta i iskustvima provedbe s područja Županije.

Ispred Policijske uprave krapinsko-zagorske o postupanju policije u dijelu zaštite žrtava kažnjivih radnji izlagala je Andreja Jurić, policijska službenica za prevenciju, a o  iskustvima sa Prekršajnog suda, o žrtvama i svjedocima izlagala je Jadranka Kiš Šaulovečki, predsjednica Prekršajnog suda u Zlataru.
Vijesti za aktualni mjesec:


10.12.2018.Pojačan nadzor u prometu
10.12.2018.Sažetak za protekli vikend
4.12.2018.Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom
4.12.2018.Prijevara
4.12.2018.Provala u obiteljsku kuću
4.12.2018."Obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom "
3.12.2018.Pojačani nadzor u prometu
3.12.2018.Sažetak za protekli vikend


str.: 1 od 1. Ukupno: 8 zapisa.